Rensning af partikelfilter

Vi er eksperter i rensning og reparation af diesel partikelfiltre og katalysatorer til person- og varebiler, samt lastvogne og busser.

Vi råder over det nyeste indenfor renseudstyr til alle typer af filtre og katalysatorer, og vores erfaring gør, at vi kan tilpasse rensemetoden efter det enkelte filters stand, bilens kørselsmønster og typen af filterets tilstopning.

Filtre checkes ved indlevering og eventuelle skader orienteres kunden om, inden udbedring. Efter renseprocessen, som tilpasses filtrets tilstand, dianosticeres filtret for korrekt funktion. Eventuelle skader udbedres inden udlevering. Kunden holdes orienteret under hele forløbet.

Gennem vores samarbejdspartner har vi udviklet metoder tilreparation af partikelfiltre og katalysatorer, hvor vi ofte kan reparere både beskadigede filterkerner og også den ”canning” som filterkernen sidder i.

I tilfælde hvor filterkernen er helt ødelagt, og ikke kan bringes til at fungere igen, kan vi udskifte selve filterkernen, hvilket ofte, for under den halve pris af hvad et nyt filter koster, kan bringe systemet til igen at fungere som da det var nyt.

Kontakt os for et tilbud på netop din opgave

Som noget nyt, kan vi nu også levere fabriksnye partikelfiltre og katalysatorer i OE kvalitet til person og varevogne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.